KOCAELİ / DERİNCE - GÜL BAHÇESİ ANAOKULU

DEĞERLERİMİZLE GELECEĞİZ eTwinning projesi

Okulumuzda kuruculuğunu Seval KARACAOĞLAN  ve üyeleri Özlem ARGUN, Özlem TABİR, Fatoş KIZILDAĞ ŞAHİN olan projemiz UDS tarafından kabul edilmiştir.

Proje hakkında

Çocukluk çağından başlayarak son dönemlerde davranış bozukluklarında ciddi artışlar gözlenmektedir. Değerler eğitiminin yeterince verilmesi, işlenmesi, uygulanması, davranış haline getirilmesi sonucu çocuklarımızda bu olumsuz davranışların giderileceğini göreceğiz. Değerler eğitimini iyi alan çocuklar toplum gözünde değerli yetişkinler olurlar. Değerlerimizle geleceğiz projesinde saygı, sevgi, ahlaki değerler, vatan sevgisi, gibi konuları ele alıyoruz. İşlediğimiz konu ile ilgili çekmiş olduğumuz resimleri farklı Web2 araçları kullanarak sunacağız. Amacımız öğrencilerimizin kendilerinde zaten hazır olan olumlu yönlerini geliştirmek, değerler eğitimi ile sorumluluk sahibi, hoşgörülü, saygılı, ailemize, ülkemize faydalı bireyler yetiştirmektir.

25-10-202125-10-202125-10-202125-10-2021

Yayın: 07.10.2021 - Güncelleme: 25.10.2021 10:57 - Görüntülenme: 286